Hoe blijf je blij in een Prestatiemaatschappij?

1 daags trainingsprogramma | 4 edities: 19 feb, 6 maart, 2 okt & 3 dec 2021

#FOCUS, BALANS & RUST

Op deze dag gaan we dieper in op de vraag hoe je focus, balans en rust creëert in een omgeving die veel van je vraagt. Hoe ga jij om met persoonlijke druk, spanning of stress? En hoe blijf je de juiste prioriteiten stellen in een ambitieuze wereld waarin veel van ons wordt verwacht? Het antwoord op die vraag is voor iedereen anders. Daarom ga je aan de slag met jouw vooraf gestelde persoonlijke leerdoel/coachvraag. Samen doorlopen we een interactief programma waarop ieder tot eigen inzichten, antwoorden en acties komt. 

#HOEDAN

Jouw persoonlijke vraag staat centraal en jullie gaan onder begeleiding van Positief Psycholoog en coach, Daan Klever, elkaar helpen om inzichten en antwoorden te krijgen. Deze inzichten worden vertaald naar oplossingen, welke worden vertaald naar concrete actie(s). Daarnaast worden tools en tricks besproken en toegepast die ertoe leiden dat jij meer ownership, focus en rust gaat ervaren. Tijdens dit programma krijg je meer inzicht in eigen gedrag binnen een prestatiecultuur, leer je dit openlijk met elkaar te bespreken en creëer je onderling begrip waaruit (h)erkenning en beweging ontstaat. Na deze dag maak jij andere keuzes. 

Weekender1

#VOORWIEDAN?!

Het programma richt zich op iedereen die in groepsverband aan hun persoonlijke ontwikkeling en een positieve mindset willen werken. Je staat open voor nieuwe dingen en vindt het leuk om jezelf en anderen beter te leren kennen. Dit uiteraard vanuit een veilige setting, waarin ieder met respect met elkaar omgaat. En dit doe je natuurlijk het liefst in een mooie omgeving midden in de natuur.

Ik zal vooraf een korte intake-vragenlijst naar je toesturen, zodat we samen goed van start kunnen tijdens deze dag. 

Na deze journey:

#HOEWASHET

#WANNEERDAN

Winter Editie @ Buitenplaats Hoorneboeg

Vrijdag 19 febr 2021 | 10.00 - 17.00 uur | 12 personen

Lente Editie @ Buitenplaats Hoorneboeg

6 maart 2021 | 10.00 - 17.00 uur | 12 personen

VOORAF
TIJDENS
NA

OVERALL

Inschrijfformulier

Deze dagprogramma’s hebben een maximaal aantal deelnemers van 12 personen. Vul hier je contactgegevens in om je in te schrijven en/of meer informatie te ontvangen. Of bel gerust of stuur een mailtje naar info@millennialjourneys.nl

Weekender6

Over Daan

Mijn naam is Daan Klever. Als positief psycholoog ontwikkel en faciliteer ik persoonlijk ontwikkelingsprogramma’s voor individuen, groepen en bedrijven.

Met mijn ervaring in de performance psychologie heb ik met veel passie anderen kunnen helpen om vanuit intrinsieke motivatie en zelfregie te leren leven en werken. Als coach geloof ik dat leren ook leuk moet zijn en daarom streef ik ernaar om diepgang toegankelijk te maken met een positieve, luchtige aanpak.

Uiteindelijk hoop ik met mijn persoonlijke reis anderen te motiveren om actie te ondernemen, opdat wij gelukkiger leven en in onze kracht komen te staan. Niet alleen als individu, maar ook samen. Want wanneer wij samen kunnen geven, maken we de wereld een stukje mooier.

Tijdens mijn programma’s hoop ik een veilige omgeving te faciliteren waaruit individuen vanuit kwetsbaarheid zichzelf leren kennen. Hierbij hoop ik je handvatten te kunnen bieden waarmee je je eigen behoeften in kaart brengt en deze leert om te zetten in werkelijkheid.

Scroll to Top