WIE & WAAROM?!

Mijn naam is Daan Klever. Met mijn ervaring als prestatiepsycholoog help ik individuen, teams en organisaties bij ontwikkel & verandervraagstukken. Hoe kunnen we ons als mens, organisatie en maatschappij op een plezierige, effectieve, duurzame en zinvolle wijze (blijven) presteren en ontwikkelen?

Als coach, trainer en consultant geloof ik dat leren ook leuk mag zijn, en daarom streef ik ernaar om diepgang toegankelijk te maken met een positieve en pragmatische aanpak. 

Change for the better

Uiteindelijk hoop ik met mijn persoonlijke reis mensen te begeleiden, te inspireren en in staat te stellen een positieve kracht te zijn voor de benodigde verandering in de wereld. Daarmee vrijheid en zingeving te ervaren, opdat wij gelukkiger leven. Als individu, maar uiteindelijk ook samen. Want wanneer wij samen geven en creëren, maken we de wereld een stukje mooier. Voor de generaties van nu én voor de generaties die gaan komen.  

HOE?!

Facilitator voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en een mooiere wereld.

Veiligheid & Motivatie | Tijdens mijn sessies creëer ik een ontspannen en veilige leeromgeving waarin mensen vanuit kwetsbaarheid van wens naar werkelijkheid komen. Hierbij bied ik handvatten waarmee individuen, teams en organisaties hun inzicht, impact en invloed vergroten. Mijn stijl is ontvankelijk, open en waar nodig liefdevol confronterend. Ik ontwikkel realistisch zelfinzicht, (zelf)vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid, waaruit intrinsieke motivatie, verbinding en daadkracht ontstaat. 

Kennis & Kwaliteit | Daarvoor raken we thema’s die van belang zijn om op een effectieve, duurzame en plezierige manier te blijven presteren. Ik maak gebruik van relevante kennis en theorieën uit de wetenschap en veranderkunde. Deze vertaal ik naar creatieve en (inter)actieve oefeningen en werkvormen. 

Verbinding & Natuur | Op basis van de behoefte werk ik op maat met de beste experts in hun vakgebied. Om verbinding te maken met jezelf en anderen werk ik waar mogelijk in en met de natuur. Openheid, verbinding en natuur staan centraal in onze samenwerking. 

Meer horen over de ervaringen van anderen? Kijk hieronder “in de media”, voor reviews, artikelen, interviews en podcasts. 

Scroll to Top