Welkom bij Millennial Journeys

We zijn geboren tussen 1980 en 1995. Wij zijn generatie why. Oftewel, in de schoolbanken hebben wij niet geleerd hoe je met levensvragen omgaat zoals, ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik nou écht?’ of ‘hoe word ik gelukkig?’.

Door de druk van de prestatiemaatschappij en de ultrasnelle veranderingen in de wereld worstelen we met veel vraagstukken en uitdagingen. Helaas weet Google niet altijd alles… Daarom wil ik, Daan Klever – millennial coach, jou hierin begeleiden om op zoek te gaan naar jouw antwoorden. Durf jij de reis aan?

Op zoek met Purpose, Power en Pleasure

Purpose
Bij Millennial Journeys coach ik jou in jouw zoektocht naar wie je bent, waar je goed in bent en wat je nou écht wilt in dit leven. 

Power
Naast persoonlijke ontwikkeling geef ik jou ook praktische en doelgerichte tips & tricks mee die je zowel in het werk- en privéleven kan toepassen. 

Pleasure
Wat maakt Millennial Journeys anders dan andere coachingstrajecten? Als millennial weet ik zelf als geen ander waar jij mee worstelt, maar ook hoe eng het kan zijn om te reflecteren. Met laagdrempelige, positieve en vooral leuke oefeningen zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt met elke uitdaging die op je afkomt.    

Millennial Journey_14

Persoonlijke Journeys

Ieder zijn eigen leven, ieder zijn eigen journey. Welke journey past bij jou?

Millennial Journey_10

De persoonlijke gids

Eén-op-één coaching

Tijdens onze één-op-één coaching gesprekken gaan we samen ontdekken waar jouw behoeftes liggen. Door de veiligheid van een persoonlijke sparringpartner kun je elke vraag, hoe gek die ook klinkt, aan mij stellen. Op basis van deze behoeftes maken we een persoonlijk plan met doelen en begeleid ik je op weg naar de volgende stap in jouw leven. De invulling is geheel aan jou te bepalen. Talent ontdekken of betere keuzes willen maken, in een café of in het park, het kan allemaal!

Een keertje samen sparren of wil je meer weten? Bel of mail mij via deze pagina.

IMG_3984

Eén-op-één & Groepscoaching

Tijdens deze 3-daagse reis ga jij letterlijk en figuurlijk op een journey. Tijdens dit verblijf in een natuurrijk gebied leer je hoe jij meer grip krijgt op jouw eigen leven. Je krijgt inzicht in waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe daar te komen. En waarom zou je alles alleen doen? Samen sta je sterker en daarom ga je in een groep van maximaal 6 deelnemers deze uitdaging aan. Door groepsopdrachten verbind jij je met anderen en help je elkaar op weg. 

De reis is op maat gemaakt en ideaal voor jouw persoonlijke vraag. Ook kan je deze reis boeken als vriendengroep. Op een mooie plek, compleet weg uit het bekende, maken we hikes en ontwikkel jij een nieuwe mindset. 

Benieuwd hoe een reis door de natuur jou kan helpen? Meer informatie en inschrijven doe je HIER.

Scroll to Top