Welkom bij Millennial Journeys

We zijn geboren tussen 1980 en 1995. Wij zijn generatie why. Oftewel, in de schoolbanken hebben wij niet geleerd hoe je met levensvragen omgaat zoals, ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik nou écht?’ of ‘hoe word ik gelukkig?’.

Door de druk van de prestatiemaatschappij en de ultrasnelle veranderingen in de wereld worstelen we met veel vraagstukken en uitdagingen. Helaas weet Google niet altijd alles… Daarom wil ik, Daan Klever – millennial coach, jou hierin begeleiden om op zoek te gaan naar jouw antwoorden. Durf jij de reis aan?

Op zoek met Purpose, Power en Pleasure

Purpose
Bij Millennial Journeys coach ik jou in jouw zoektocht naar wie je bent, waar je goed in bent en wat je nou écht wilt in dit leven. 

Power
Naast persoonlijke ontwikkeling geef ik jou ook praktische en doelgerichte tips & tricks mee die je zowel in het werk- en privéleven kan toepassen. 

Pleasure
Wat maakt Millennial Journeys anders dan andere coachingstrajecten? Als millennial weet ik zelf als geen ander waar jij mee worstelt, maar ook hoe spannend het kan zijn om te reflecteren. Met laagdrempelige, positieve en vooral leuke oefeningen zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt met elke uitdaging die op je afkomt.    

Millennial Journey_14

Persoonlijke Journeys

Ieder zijn eigen leven, ieder zijn eigen journey. Welke journey past bij jou?

Millennial Journey_10

De persoonlijke gids

Eén-op-één coaching

Aan de hand van een vrijblijvende kennismaking gaan we samen ontdekken waar jouw ontwikkelbehoefte ligt. Door de veiligheid van een persoonlijke sparringpartner kun je elke vraag aan mij stellen. Op basis van jouw leerdoel(en) begeleid ik je op weg naar de volgende stap in jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. We komen letterlijk en figuurlijk in beweging. We maken wandelingen waaruit jij, in verbinding met natuur, weer in verbinding komt met jezelf.  Als coach ben ik ervan overtuigd dat de antwoorden bij jezelf liggen. Door de juiste vragen te stellen geef ik je inzichten en handvatten om echte keuzes te maken om weer vooruit te bewegen. Zo werken we van wens naar werkelijkheid. 

Mogelijke thema’s:

  • Levens- en Loopbaanvraagstukken
  • (persoonlijk) leiderschapsontwikkeling
  • Inzichtelijk maken van patronen, opheffen van blokkades en belemmeringen
  • Ontdekken van eigen geluk en zingeving
  • Werken aan eigenwaarde en zelfvertrouwen
  • Vinden van missie, waarden en kwaliteiten
  • Tools om persoonlijke en professionele effectiviteit te vergroten. 
  • Familie opstellingen en systemisch werken

Een keertje samen sparren of wil je meer weten? Bel of mail mij voor een vrijblijvende kennismaking. Vanuit daar bepalen we of we verder gaan en hoe het traject eruitziet.  

Meer weten over de ervaringen van anderen? Lees hieronder een aantal reviews. 

 

Een keertje samen sparren of wil je meer weten? Bel of mail mij via deze pagina.

IMG_3984

Eén-op-één & Groepscoaching

Tijdens deze reis in persoonlijk leiderschap ga jij letterlijk en figuurlijk op een journey. Tijdens dit verblijf in een natuurrijk gebied leer je hoe jij meer grip krijgt op jouw eigen leven. Je krijgt inzicht in waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe daar te komen. En waarom zou je alles alleen doen? Samen sta je sterker en daarom ga je in een groep van maximaal 6 deelnemers deze uitdaging aan. Door groepsopdrachten verbind jij je met anderen en help je elkaar op weg. 

De reis is op maat gemaakt en ideaal voor jouw persoonlijke vraag. Ook kan je deze reis boeken met jouw vriendengroep of team. Op een mooie plek, compleet weg uit het bekende, maken we hikes en ontwikkel jij een nieuwe mindset. 

Benieuwd hoe een reis door de natuur jou kan helpen? Meer informatie en inschrijven doe je HIER.

Scroll to Top