Ieder zijn eigen leven, ieder zijn eigen reis

3-daags Coachingsprogramma

#MILLENNIAL JOURNEYS WEEKENDER

Tijdens een Weekender ga je samen met vijf reisgenoten op onderzoek uit. Onderweg leer je een heldere visie te creëren op wie je bent, wat je écht wilt
 en hoe je daar richting aan kunt geven. Samen sta je sterker en dit is natuurlijk ook gezelliger. Tijdens het weekend helpen we elkaar op weg om tot nieuwe inzichten te komen. Een weekend vol ontwikkeling, verbinding en reflectie, maar vooral van positiviteit en plezier. 

Stippel je route uit en own your sh*t

#HOEDAN

Gedurende dit 3-daagse coachprogramma verblijf je op een plek midden in de natuur. Tijdens interactieve reflectie spellen, outdoor activiteiten en kampvuursessies ontdek je waar je energie van krijgt, wat écht belangrijk voor je is en hoe je een leven kan leiden dat bij je past. Je leert hoe je vanuit een positieve mindset focus en daadkracht kunt creëren en hoe je doelen kunt stellen die in lijn liggen met wie jij bent en wat jij wilt. De vier dagen bestaan uit een doorlopend programma waarin je stapsgewijs jouw persoonlijke visie uitdiept. Tussen en tijdens de sessies is er tijd voor ontspanning, plezier en ruimte om te genieten van de natuur.

Weekender1

#VOORWIEDAN?!

Het programma richt zich op individuen van mid-twintig tot eind dertig die in groepsverband aan hun persoonlijke ontwikkeling en een positieve mindset willen werken. Je staat open voor nieuwe dingen en vindt het leuk om jezelf en anderen beter te leren kennen. Dit uiteraard vanuit een veilige setting, waarin ieder met respect met elkaar omgaat. En dit doe je natuurlijk het liefst in een mooie omgeving midden in de natuur.

Ik zal vooraf een intakegesprek met je doen, om daarna samen met jou te beslissen of dit de beste start is voor jouw journey.

Na deze journey:

#HOEWASHET

#WANNEERDAN

Winter Editie

29 t/m 31 Januari | 6 personen

Lente Editie

18 t/m 20 Juni | 6 personen

VOORAF
TIJDENS
NA

OVERALL

Inschrijfformulier

Deze editie heeft een maximaal aantal deelnemers van 6 personen. Vul hier je contactgegevens in om je in te schrijven en/of meer informatie te ontvangen. Of bel gerust of stuur een mailtje naar info@millennialjourneys.nl
Weekender6

Over Daan

Mijn naam is Daan Klever. Als millennial coach ontwikkel en faciliteer ik persoonlijk ontwikkelingsprogramma’s voor individuen, groepen en bedrijven. Met mijn ervaring in de performance psychologie heb ik met veel passie anderen kunnen helpen om vanuit intrinsieke motivatie en zelfregie te leren leven en werken. Als coach geloof ik dat leren ook leuk moet zijn en daarom streef ik ernaar om diepgang toegankelijk te maken met een positieve, luchtige aanpak. Uiteindelijk hoop ik met mijn persoonlijke reis anderen te motiveren om actie te ondernemen, opdat wij gelukkiger leven en in onze kracht komen te staan. Niet alleen als individu, maar ook samen. Want wanneer wij samen kunnen geven, maken we de wereld een stukje mooier. Tijdens deze weekender hoop ik een veilige omgeving te faciliteren waaruit individuen vanuit kwetsbaarheid zichzelf leren kennen. Hierbij hoop ik je handvatten te kunnen bieden waarmee je je eigen behoeften in kaart brengt en deze leert om te zetten in werkelijkheid.
Scroll to Top